Varer fra Ahler

Ahler sko, italiensk design af danske designere Ahler sko Århus fører Ahler sko, stiletter, støvler med mere, i fantastisk italiensk kvalitet.
To dygtige designere står bag Ahler sko. Aarhus-designerne, har igennem deres kreativitet og lækre fornemmelser for kvalitet, fået international anerkendelse med Ahler sko. Med deres lækre italienske sko i kalveskind, er du sikker på at få en drøm af en sko.
Stilen er enkel, med et miks af kulturer. De er innovative og frække. Med et par Ahler sko er du sikker på succes og en misundelsesværdig sko – og så er det lækkert design, som ikke er rystende dyrt.
Lyder overnævnte som en sand drøm, der bare må gå i opfyldelse? – så besøg Ahler sko i Århus, og find det par sko, som opfylder alle dine ønsker og behov. Mærk hvordan den italienske ånd strømmer ind over dig, mærk duften af det skønneste kalveskind og føl hvor lækre et par Ahler sko er.
Vi har sko til kvinden, som ikke kan stå for et par eventyrlige stiletter med en mageløs høj hæl, der får én til at stråle om kap med solen. Og til manden har vi Ahler skoen, som får dig til at stå udenfor mængden, skoen der symboliserer klasse og den sporty sko, der udstråler sikkerhed og stil.

Kom og prøv en rigtig Ahler sko, hos:

Ahler Sko Århus
Klostergade 1 b
8000 Århus C
Denmark

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: +45 8613 9793

pr. side
Viser 1 - 12 af 53
Viser 1 - 12 af 53