Varer fra TGA by Ahler

Få en lækker og fænomenal stil med et par tga sko fra Ahler sko Århus.


”tga by ahler” er en serie af sko fra det lokale Aarhus-firma, som også designer Ahler sko. Serien består af helt enestående herresko. De er af det fineste kalveskind, kvaliteten er helt ekstraordinært skøn og priserne er super skarpe. Ikke mange andre steder finder du kalveskindssko til disse priser.Tga - den alsidige herresko


En tga sko er en meget klassisk og alsidig herresko, og den italienske stil er let at spore. En tga sko fra Ahler er en fantastisk smuk sko, som kan bruges til hverdag og fest. Den er super elegant til et lækkert jakkesæt, og fed til et par jeans og en t-shirt.

Tga by Ahler findes i de klassiske nuancer, sorte og brune, men der er også mere sprælske farver i kollektionerne som blå, rød og gul.

Der er både den meget karakteristiske, klassiske og rene tga sko, som går helt fantastisk til firmamøder, jakkesæt og fest. Der er også den lidt mere sporty sko, som også er rigtig god til jakkesættet, men som også er vildt fede på en anderledes måde. Den sporty tga sko er perfekt, hvis du lige ønsker at pifte dit afslapnings tøj lidt op.


Vi er en af de få danske skoforretninger, som fører tga sko.
Så er du på udkig efter et par herresko, som skal være charmerende, behagelige og stilrene, så skal du komme forbi Ahler Sko Aarhus og prøve et par tga sko. Vi har også andre fantastiske sko fra Ahler, som du skal være mere end velkommen til at prøve.Find os her:


Ahler Sko Århus

Klostergade 1 b

Danmark – 8000 Århus C


Kontakt os på telefon: +45 8613 9793
pr. side
Viser 1 - 12 af 63
Viser 1 - 12 af 63