Varer fra Blue Industry

Blue Industry skjorter er indbegrebet af herre skjorter i høj kvalitet.
Vi sælger Blue Industry skjorter i den højeste kvalitet, og i moderigtige farver og mønstre. Køb din nye herre skjorte hos os. Vi leverer kun kvalitet.

Blue Industry skjorter er en vare vi er meget stolte af at kunne tilbyde vores kunder. Herre skjorterne fås i mange farver og i mange mønstre. De har masser af smarte detaljer, såsom træknapper eller andre sjove og anderledes detaljer. De fleste af skjorterne fra Blue Industry, har i halskant og på indersiden af manchetterne anderledes stof indsyet. Det giver lige skjorterne et ekstra pift, når ærmerne bliver smøget op, og de øverste halsknapper får lov at stå åbent.

Vi er en super moderne forretning der også har taget internettet i brug. Butikken har eksisteret siden slut 1990´erne og blev dengang åbnet af skodesigner og stifter Thomas Ahler. I 2007 købte jeg butikken, og i 2009 så webshoppen dagens lys. Så nu du er her, så tag et kig rundt på vores smukke side, det kunne jo tænkes, at du faldt over noget, du ikke kan leve uden, udover dine nye Blue Industry skjorter.

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5