Stilguide om sko til mænd

Stilguide om sko til mænd

Det er ikke kun kvinderne, der bør give skovalget lidt ekstra opmærksomhed, når et outfit skal vælges og sammensættes. Skoene kan nemlig både være med til at understrege og fremhæve din stil, men kan også ødelægge looket af et ellers velsiddende sæt tøj. Men hvad skal man gå efter for at vælge de rigtige sko til tøjet? Det kan umiddelbart være et vanskeligt spørgsmål at svare på, da flere mænd måske tænker, at de ikke har modesans nok til at kunne træffe det rette valg, når det kommer til sko til mænd. Men det er faktisk ikke så vanskeligt endda. Nedenfor har Ahler Sko nemlig givet dig et overblik over must-have herresko, som bør indgå i enhver mands skosamling. Med must-have udvalget har du altid de rigtige par sko til enhver anledning og til ethvert outfit.

 

MUST-HAVE HERRESKO

Herunder har vi lavet et overblik over de mest klassiske herresko, som du bør kende til. Ønsker du en fuldendt skosamling, så du altid har sko til enhver lejlighed, så kommer du rigtig langt ved at eje skoene nedenfor:

 

Pæne sko i læder

Alle mænd bør have minimum et par pæne og klassiske herresko i læder. Vil du være godt dækket ind, så bør du både eje et par sorte og et par brune sko, så du kan matche dit bælte og ur til en festlig lejlighed. Det kan godt betale sig at investerer lidt ekstra i dine pæne sko, da det selvfølgelig er vigtigt, at de holder deres flotte og elegante udseende. Vælger du samtidig en sko, som har et meget klassisk udseende, så kan du være sikker på, at du kan bruge dem i flere år uden at de går af mode. Se f.eks. Ahler Sko’s flotte udvalg af pæne og fede herresko her, hvor du både kan finde inspiration til mindre og store sko til mænd i både klassiske og trendy modeller.

 

Sneakers

Sneakers til mænd er både super trendy, og så er de virkelig behagelige at have på. Derfor bør et par fede sneakers selvfølgelig være en del af din skogarderobe. Du kan bruge sneakers til hverdag og afslappede lejligheder, men moden giver samtidig lov til, at du kan dresse pænere og mere stilede outfits ned med de rette sneakers. Du kan med andre ord bruge dine sneakers til mange forskellige lejligheder og outfits.

 

Støvler

I de kolde måneder er et par lækre støvler til mænd det eneste rigtige fodtøj – med mindre dresscoden selvfølgelig foreskriver noget andet. Støvler kan både bruges til hverdag og til pænere lejligheder, og med mindre der er tale om et elegant jakkesæt eller kjole og hvidt, så skal du ikke være så bekymret for at sammensætte dine støvler med det meste af dit tøj. Og med valget af støvler er der frit valg på alle hylder. Du kan nemlig selv bestemme om du er til nogle enkle læder støvletter til mænd, eller om du er til de mere kraftige og forede støvler med snører. Valget er op til din personlige stil.

Vil du gerne opnå et virkelig moderne look, når du bruger dine støvler, så sørg for at lade bukserne side indenfor støvlens skaft. Det giver en super trendy effekt.

 

Trendy sandaler

Tror du at sandaler til mænd er både kiksede og et absolut no-go? Så tro om igen! Herresandaler er nemlig yderst moderne, og bør derfor være en del af din must-have skosamling. Vil du gerne have et par enkle og trendy sandaler, så går du aldrig galt i byen med et par sandaler i skind. Og ved du ikke helt hvilken salgs sandal du skal vælge, så kan du altid hente inspiration blandt Ahler Sko’s udvalg af sandaler til mænd her.

 

Stribede strømper: Et must-have accessory til mænd

Til slut bliver vi nødt til at tale om strømperne. For til et par pæne herresko hører selvfølgelig et par lækre strømper! Og selvom et par klassiske sorte strømper altid er flotte, så er de stribede og ternede strømper et virkelig fedt og trendy alternativ. De stribede strømper er nemlig herrernes mulighed for at give et stilrent outfit lidt kant og personlighed, og så ser det bare rigtig godt ud. Derfor bør alle mænd selvfølgelig eje et udvalg af de trendy stribede strømper.

Efterlad en kommentar

Alle felter er obligatoriske

Navn:
E-mail: (Ikke publiceret)
Kommentar