STILGUIDE TIL MÆND: Sådan får du et fuldendt og stilrent outfit

STILGUIDE TIL MÆND: Sådan får du et fuldendt og stilrent outfit

De fleste mænd kender sikkert til, at det til tider kan være vanskeligt at sammensætte et outfit, der både er fuldendt og stilrent. Spørger du nogen gange dig selv: Hvilken skjorte bør jeg vælge, og skal jakken altid have samme farve som bukserne? Så skal du læse med her. Herunder har Ahler Sko nemlig forsøgt at guide dig til nogle gode overvejelser, du kan gøre dig, når du skal sammensætte et outfit, der er fuldendt og stilrent.

Skjorten

Når du skal vælge skjorte, så er der altid nogle klassiske muligheder, som du aldrig kan gå fejl af. En helt enkel hvid eller lyseblå skjorte kan du bruge til hverdag på kontoret og til festlige lejligheder. Disse herreskjorter kan både sammensættes med jeans, chinos eller habitbukser alt efter lejligheden.

Har du lyst til et outfit, der både er klassisk, men som har et tvist, så kan du med fordel vælge skjorter fra Blue Industy. Det er nemlig skjorter til mænd, som er fyldt med små og smarte detaljer såsom andeledes knapper eller fine mønstre. Med en skjorte fra Blue Industry kan du let sætte dit eget personlige præg på et stilrent outfit.

Bukserne

Når du skal vælge bukser, så skal du først overveje lejligheden. Er det en festlig lejlighed, så kan et jakkesæt være et oplagt valg. Her er den grå udgave specielt flot sammen med en lyseblå skjorte, hvor et mørkeblåt jakkesæt står rigtigt skarpt sammen med en skjorte i klassisk hvid. Er lejligheden til gengæld mindre formel, så kan både jeans og chinos give et stilrent look. Jeans giver et meget traditionelt look, hvor chinos giver et mere trendy og casual look. Her er det udelukkende din egen personlige stil, der afgør valget.

Jakken

Giver lejligheden anledning for et jakkesæt, så giver valget af jakke sig selv. Har du derimod valgt chinos eller jeans, så kan du stadig bruge din habitjakke til dit outfit. En habitjakke eller en blazer er nemlig med til at give et formelt islæt på et ellers casual look, og er derfor en god måde at gøre outfittet mere stilrent på. Farven på blazeren må gerne være afdæmpet og klassisk, og her er både mørkeblå, grå og sort en mulighed. Vælg farven på din jakke ud fra farvesammensætningen på resten af dit outfit.

Tilbehøret

Tilbehør eller accessories er ofte et område, som mænd ikke nødvendigvis kan se den store betydning med. Men det er rent faktisk valg af tilbehør, der er med til at give dit outfit et fuldendt look. Dette gælder både valget af herrebælte, herrestrømper og slips/butterfly, så giv gerne disse områder en del af din opmærksomhed, når du skal sammensætte dit look.

Når du skal vælge mellem forskellige herrebælter, så er en klassisk model uden mønster i enten sort eller brun det oplagte valg til formelle lejligheder. Skal dit outfit bruges til mindre formelle lejligheder, så kan et elastikbælte i flet være med til at sætte et personligt præg på et ellers stilrent outfit. I det tilfælde er bælterne fra John Henric klart at anbefale, da de kombinerer et stilrent udtryk med et utraditionelt tvist. Du kan se bælterne her.

Når der skal vælges herrestrømper, så har du mulighed for at gå lidt amok med både farver og mønstre. Med mindre du skal være i kjole og hvidt, så står valget af strømper til mænd frit for.

Skoene

Når du skal vælge de rette herresko til dit stilrene outfit, så skal du først og fremmest vælge ud fra farven på dit tilbehør. Er dit bælte og din urrem f.eks. brunt, så bør dine sko også være det. Dette gælder dog kun som en hovedregel, da det er dig egen personlige stil, der altid er det afgørende. Til et jakkesæt passer sko i glat skind bedst, hvor et mere casual look både kan bære sko i ruskind og glat skind. Se f.eks. de mange muligheder på denne side.

Da skoene ofte er prikken over i’et på et stilrent outfit, så er det selvfølgelig også værd at nævne, at velholdte og rene sko altid tager sig bedst ud.

Efterlad en kommentar

Alle felter er obligatoriske

Navn:
E-mail: (Ikke publiceret)
Kommentar