STILGUIDE TIL MÆND: Sådan vælger du den rette støvler

STILGUIDE TIL MÆND: Sådan vælger du den rette støvler

Når du som mand skal sammensætte et outfit, så er valget af fodtøj ikke helt ligegyldigt. Fodtøjet kan nemlig være prikken over i’et på et fedt sæt tøj, men kun hvis valget falder på herresko eller herrestøvler, som netop passer til tøjet. Men for mange kan det måske være svært at finde rundt i, hvilke støvler og sko man kan sammensætte med sit tøj til forskellige lejligheder. Derfor har Ahler Sko sørget for at lave en lille guide herunder, der hjælper dig med at træffe det rette valg, når det kommer til valget af støvler til mænd.

Du er også altid velkommen til at se vores udvalg af lækre støvler og sko online for inspiration. Dem kan du finde på denne side, hvor du både finder vores nyheder og vores herresko på udsalg.

HVILKEN FARVE?

Farven er ofte det første man bør overveje, når man skal vælge den rette støvle til sit outfit. Og her er reglen relativ simpel: Vælg dine støvler i samme farve som dit bælte og din urrem. Følger du denne gyldne regel, går du sjældent galt i byen. Men dette er selvfølgelig kun en overordnet regel, og den kan derfor sagtens brydes med et trendy resultat – hvis man gør det med en lille smule omtanke. Du kan f.eks. sagtens vælge et par lækre mørkeblå sko eller støvler, selvom dit bælte er brunt eller sort.

POPULÆRE STØVLER

Herunder har vi samlet en liste over de mest populære modeller indenfor herrestøvler. Med dette overblik skulle det gerne blive lidt lettere at vælge, næste gang du skal beslutte dig for de rette støvler.

Chelsea boots

Denne støvle er virkelig klassisk, og befinder sig sikkert allerede på mange mænds skohylde. Støvlen er uden snøre og er flot og enkel, og så har den rigtig mange anvendelsesmuligheder. Den kan derfor både bruges som en causal herresko og som en støvle til pænere lejligheder. Hvis du kun ønsker at eje ét par støvler, som skal kunne bruges til det meste, så er et par sorte støvler i Chelsea Boots modellen et meget oplagt valg.

Snørestøvler

Herrestøvler med snøre er også en model, som er populær blandt mange. Snørestøvler findes i mange forskellige udgaver, så du kan både finde støvler med for der er praktiske og varme, og de lidt pænere modeller med kortere skaft og uden for. Her skal du vælge støvlen efter dit behov og efter lejligheden. Skal du bruge et par støvler til et job på kontor eller lignende, så er den pænere udgave med kortere skaft at foretrække. Udgaven med højere skaft, er super flot og lækker til et casual hverdagslook i den kolde tid.

Ruskindsstøvler

Ruskindsstøvler er virkelig trendy. Deres matte læderoverflade gør dem en anelse mindre elegante end den klassiske kalveskindsstøvle, og er derfor et populært valg til hverdag og mindre formelle lejligheder. Har du et par sorte ruskindsstøvler i skoskabet, så kan du derfor med fordel bruge dem til både hverdag og fest – med mindre kjole og hvidt er dresscoden. Til hverdag kan du f.eks. vælge en ruskindsstøvle i en lække mørkeblå farve, som passer helt perfekt til den moderne casual stil med chinos og sjorte.

Kalveskindsstøvler

Mange herrestøvler er lavet i kalveskind. Dette gælder f.eks. mange af de klassiske chelsea boots. Og en kalveskindsstøvle er blevet traditionel af en årsag – den er nemlig super flot, og det flotte læder kan pifte ethvert outfit op. Når du vælger en kalveskindsstøvle, så vælger du også en god kvalitet, der er relativ let at holde. Du kan derfor sagtens vælge dine hverdagsstøvler i kalveskind, men kalveskindet er samtidig også at foretrække til sko til fornemme lejligheder. 

Efterlad en kommentar

Alle felter er obligatoriske

Navn:
E-mail: (Ikke publiceret)
Kommentar