Den fysiske butik i Klostergade, Aarhus C er lukket!!! Sko bestilt på web-shoppen, sendes nu direkte fra Ahlers hovedkontor.

Hos Ahler Sko Århus, finder du let dine nye sko


På trods af vores få kvadratmeter i den fysiske skobutik i Aarhus i Klostergade, så har vi et bredt udvalg af flotte og lækre sko, til både hende og ham.

Butikken har eksisteret siden slut 1990´erne og blev dengang åbnet af skodesigner og stifter af ”Ahler”, Thomas Ahler. I 2007 købte jeg butikken, og i 2009 så webshoppen dagens lys.

Ahler er et dansk skomærke som har til huse i Aarhus, hvor skoene bliver designet og kollektionerne bliver sat sammen.  Skoene bliver produceret hovedsageligt i Italien, Portugal og Spanien i de lækreste skind kvaliteter. Det er høj kvalitet til yderst fornuftige priser.

Vi fører mærkerne ”Ahler” og ”tga by ahler”, og sælger derudover også skjorter fra hollandske ”Blue Industry”.

Da skoene i web-shoppen kommer fra vores fysiske butik, kan det ske, at de sko du køber via nettet, har været prøvet i butikken. Vi kan derfor ikke garantere for mindre ridser på undersålen af skoene.

Du har altså både mulighed for at shoppe i den fysiske butik og se vores udvalg og lade dig inspirere ”live”, eller købe dine Ahler Sko online her i vores webshop. Begge steder finder du vores sko, både de sidste nye modeller og Ahler Sko på udsalg.

Ahler laver sko til både hverdag og fest. Så mon ikke vi har det du lige står og mangler?? Det tror vi…
 

Hilsen

Helle